Obiective

Îmi doresc foarte mult ca UMF “Victor Babeș” să ajungă acolo unde merită, adică în categoria de excelență a universităților de cercetare avansată și educație din România. Sunt convins că ÎMPREUNĂ vom reuși și această realizare comună va aduce și ridicarea statutului profesional și social al fiecăruia dintre noi.

Îmi doresc ca împreună să declanșăm un proces, la nivel național, de reconsiderare a criteriilor de promovare a cadrelor didactice din Universitățile de Medicină, care să valorizeze excelența în toate cele trei domenii majore de activitate, specifice profesiilor  noastre – CERCETARE, EDUCAȚIE și ACTIVITATE CLINICĂ – după modelul marilor universități de peste hotare.

Dorim ca Universitatea noastră să fie ca o adevarată familie în care sprijinul pentru tinerii care reprezintă viitorul trebuie să se îmbine cu respectul și grija față de seniori.

Bunăstarea oamenilor Universității (cadre didactice, personal administrativ, studenți), prin creșterea statutului profesional, social și finaciar trebuie să fie un obiectiv major, care să reflecte realizările și progresele realizate pe plan academic.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu

  • Categorii

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Alătură-te celorlalți 15 abonați.