Inaugurare ATI

Am deosebita onoare de a anunţa inaugurarea secţiei ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara. Lucrările de modernizare a infrastructurii au fost finalizate iar saloanele sunt gata să primească pacienţi în condiţii moderne.

Am spus în repetate rânduri că această secţie este făcută cu suflet, din suflet. Proiectul de modernizare şi dotare performantă a secţiei ATI este o dovadă a faptului că atunci când există voinţă, implicare şi dedicare, se pot face şi lucruri aparent imposibile.

Împreună cu reprezentanţii din conducerea spitalului am declarat  ZIUA PORŢILOR DESCHISE la ATI. E o zi în care sunt invitaţi şi asteptaţi să viziteze secţia toţi cei interesaţi.

Evenimentul va avea loc mâine, 23 februarie, începând cu ora 10.30, în Amfiteatrul A al SCJUT. Deschiderea oficială include şi vizitarea noii secţii ATI.

La manifestare sunt asteptate, de asemenea, oficialităţi locale, membrii colectivelor secţiilor din SCJUT, reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe.

Vă aşteptăm cu drag!

Şef Clinică ATI SCJUT,

Prof. dr. Dorel Săndesc

 

 

 

 

Despre priect: AICI

6 comentarii

  1. Foarte frumos!
    Sa dea Dumnezeu sa ajungeti rector la UMF, ca sa impuneti standarde la fel de inalte ca cele urmarite in spital.
    Si sa va mai dea Dumnezeu sanatate si spor si inspiratie la patul bolnavului, ca sa puteti salva vieti. Doamne ajuta!

  2. Un var de-al meu a lucrat in echipa care a renovat clinica. Stiu de la el cata rigoare si cat suflet a pus doctorul Sandesc in tot ce s-a facut acolo. Cica e mai ceva ca la celebrele spitale din Viena unde se trateaza vipurile. Felicitari!

  3. Felicitari si va dorim tot binele din lume!

  4. felicitari, domnule profesor sandesc pt clinica inaugurata! sa dea dumnezeu sa reusiti la fel cu universitatea noastra!

  5. Felicitari!!!

  6. Multumim tuturor pentru incurajari si aprecieri ! Am ajuns impreuna intr-un punct important, fericit, dar povestea merge mai departe !


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu

  • Categorii

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Alătură-te celorlalți 15 abonați.